Ga naar de inhoud

What’s your goal ?

Enkele weken geleden beleefden we met ons ganse “Over de Brug” een prachtige dag vol emoties … ons eerste echt evenement om jongdementie onder de aandacht te brengen.  Telkens als ik de foto’s zie ,geniet ik keer op keer.  Gek, hoe snel je vergeten bent wat een energie dit kostte want het geeft zoveel meer voldoening dat het energielevel snel weer naar zijn oorspronkelijke niveau gaat.

Ons doel was in de eerste plaats mensen meer begrip en kennis te laten verkrijgen ivm jongdementie.  Missie geslaagd, al is het kleinschalig,  we mochten toch ons verhaal voor de krant doen en enkele radiostations namen ook al contact voor wat meer uitleg. Super toch !

Maar buiten sensibilisering voor jongdementie wilden we ook wat geld in de lade krijgen voor het mooie project van Brain Adventure Team, waar ook Paul en Martine aan deelnemen.  We kozen er dus voor om de helft van onze opbrengst te schenken.  Deze week overhandigden we de som van 550 Euro en dat gaf een fijn gevoel … wetende dat dit volledig geïnvesteerd wordt in jongdementie.

Wil je graag hun avontuur volgen of hen steunen, neem dan snel een kijkje op hun website .

https://www.brainadventureteam.com

Het andere gedeelte van de opbrengst zullen we gebruiken voor onze komende activiteiten, zoals afgelopen week onze picnic met wandeling.

Blijf zeker onze avonturen volgen !