Ga naar de inhoud

What makes you happy?

Na heel lange tijd is het weer mogelijk om met een groepje van maximaal 10 personen buiten samen te komen.  Dit lieten we zeker niet aan ons voorbij gaan.  We planden zaterdag in om samen een korte wandeling te doen en te kijken hoe het met iedereen gaat.  En dan wordt er storm en regen voorspeld.  Aflassen ? Neen, dat is niet aan de orde! Hier hebben we veel te lang naar uitgekeken.  Dan passen we het wat aan en we trotseren de kou wel.  Eddy moest helaas afzeggen, want hij had de stap genomen om een beetje zorg uit handen te geven door een verpleegster te vragen voor het was- en verzorgmoment in de ochtend.  Helaas was ze er niet tijdig geraakt, dus moest er voor het eerst sinds al onze activiteiten afgezegd worden.

Vandaag een lastminute verandering in programma, maar zeker niet minder leuk ! Miniwandeling, een bekertje koffie met een cakeje, enkele liedjes bewegen op muziek.

Samen kijken of de kippen eitjes gelegd hebben …

We waren met een klein groepje en we hebben genoten van de kleine mooie momenten. Voor mij was het genieten hoe snel iemand blij kan zijn : van het nieuwe paar schoenen van Monique tot de zorgzaamheid van Jos naar Jerry toe.  Drie prachtige mensen, misschien wel wat anders door jongdementie , die onze harten zo warm maken. 

Zo blij met nieuwe schoenen …

Ons doel … de hele wereld deze bril opzetten zodat iedereen oprecht durft kijken welke noden er zijn voor mensen met jongdementie.