Ga naar de inhoud

We staan in de startblokken …

Morgen is het dan eindelijk zover : de eerste jongerendag van “Over de Brug”.  

Het was misschien een beetje een sprong in het duister, niet wetende wat hiervan te verwachten, maar hey, we zouden “Over de Brug” niet zijn als we mooi op het gemakkelijke pad zouden blijven wandelen, zonder uitdagingen.  We namen contact op met de Alzheimerliga en zij waren bereid om ons initiatief achter de schermen te steunen met de jarenlange kennis die zij opgebouwd hebben. Want we weten allemaal : als je de handen samen slaat, bereik je zoveel meer, kom je op nieuwe ideeën. 

Ik weet nu al dat deze dag niet perfect zal verlopen zoals het in mijn draaiboek staat. Vind ik dat erg? Ben ik daar bang voor ? Helemaal niet ! Er wordt niet van ons verwacht dat we perfect zijn.  We mogen afwijken van een strak tijdschema. Just go by the flow … Het enige wat verwacht wordt is dat we die dag met een warm hart klaar staan. Dat we samen kunnen zorgen voor onvergetelijke momenten, al staan ze maar enkele seconden, minuten, uren, in het geheugen gegrift. 

Dankzij het toegewijde team dat zaterdag paraat staat, weet ik dat de verwarming enkele graadjes lager mag staan, dankzij hun warm hart ! En als we de weerman mogen geloven, gaat de zon ook van de partij zijn. Ze zeggen vaak : je krijgt wat je verdient 😉

Dank je wel, Team Willy, voor jullie sportieve inbreng met jullie boksinitiatie.

Dank je wel, Bjorn Rondags, voor de les ontspannende handmassage.

Dank je wel, Jean Aerts, voor je oneindige steun.

Dank je wel, Alzheimerliga. Dank je wel, Krisje. Jouw steun betekent veel voor ons.

Dank je wel, School De Loep, voor jullie accommodatie.

Dank je wel, Julie, voor je psychologische ondersteuning.

Dank je wel, Mark, dat je zorgt dat we lekker kunnen eten.

Dank je wel aan onze lieve vrijwilligers van “Over de Brug”. Niet alleen voor vandaag, maar voor die vele momenten dat jullie het verschil helpen maken.