Ga naar de inhoud

Thank you …

Hoe zouden de donderdagavonden verlopen zijn zonder onze vrijwilligers ? Waar zou ons project staan zonder hen ?Wel, daar kan ik heel snel op antwoorden : Nergens ! Er zou zelfs geen project zijn ! Onze naam zou niet bestaan ! Er zou geen logo getekend zijn ! Er werd geen administratie gedaan ! Er werd niet gesport.

Gelukkig mag ik rekenen op een team fantastische vrijwilligers voor het project dat ons allen nauw aan het hart ligt: bewegen /sporten voor en met mensen met jongdementie .

Dank je wel Sabrina, voor je uren achter de computer om steeds de nodige mails te sturen, de berichtjes te posten, de nieuwe ideetjes aan te brengen.

Dank je wel Chris, om steeds op je zachte manier anderen te motiveren bij het sporten en natuurlijk voor het bedenken van onze naam “Over de Brug”.

Dank je wel Carine, voor je enthousiaste, sportieve inzet elke donderdag. Je bent een inspiratie voor velen.

Dank je wel Sofie, voor je inzet telkens weer. We zijn super blij met jou in ons team.

Dank je wel Estelle, voor je prachtig ontwerp van ons logo . We gaan in de toekomst zeker nog vaak beroep op je creativiteit doen.

Dank je wel Jean, voor je steun en vertrouwen in ons project.

Dank je wel aan de partners, mantelzorgers en natuurlijk ook Chris van de contactgroep Jongdementie om jullie vertrouwen in ons te stellen. Jullie zijn een voor een prachtmensen !

En dan kom ik bij mezelf … Ik ben super blij dat ik doorgezet heb met dit project. Het is nog maar het begin … stap voor stap zullen we meer en meer bruggen bouwen zodat de wereld mag en kan zien wat er nodig is voor mensen met jongdementie en hun omgeving. Deze mensen verdienen alle respect want vaak uit pure noodzaak moeten ze zelf voor oplossingen zorgen. Hopelijk is dit in nabije toekomst, verleden tijd !