Ga naar de inhoud

#stenen voor Jerry

Onlangs namen we afscheid van Jerry. Dat deed pijn bij ons ganse team. En vindt dan maar de energie om verder te gaan … Maar stilstaan helpt helaas niet terwijl er zoveel mensen met jongdementie nood hebben aan een vriend die kan helpen, die je begrijpt, die met je meeleeft, die je de handvaten geeft als je het niet meer ziet zitten, … Met de stenen voor Jerry, laat het ganse “Over de Brug” team aan de buitenwereld zien dat we hulp nodig hebben. We willen blijven investeren in leuke activiteiten voor mensen met jongdementie en hun partner, hun kinderen. Ook een betere ondersteuning van mantelzorgers staat op ons to-do-lijstje.

Op sommige stenen staat een link naar onze website … zo kunnen we de buitenwereld laten zien welke activiteiten we organiseren, waar we nood aan hebben, … Martine en Paul maakten een mooie steen voor in hun tuin. Karel en Monique hebben er enkelen geschilderd en gelegd op een prachtige plaats in Lommel. Ik neem zelf op iedere wandeling er enkelen mee en als ik een speciaal plaatsje vind dan laat ik er eentje achter.

Zo kreeg ik onlangs een berichtje dat een steentje gevonden was … Aangedaan door het verhaal werd beslist om dit steentje op een mooie plaats te leggen en zo zijn reis verder te laten zetten …

Vind jij een steentje ? Laat het ons zeker weten !