Ga naar de inhoud

Spannend …

Deze week staat volledig in teken van onze “12 uren op de loopband”. Met andere woorden … alles wordt in gereedheid gebracht om er een mooie dag van te maken. 

Een dag waarin bewegen en ontmoeten centraal staat. Een dag waar we gezellig met elkaar kunnen “chatten” in real time.  Een dag waar vele handen een heleboel werk verzetten met als doel jongdementie bespreekbaar te maken. 

Dankzij Technogym zijn er 2 professionele loopbanden geleverd en kan er naar hartenlust gewandeld en gelopen worden : 12 uren non stop !

Maar we konden ook op de sympathie van een heel deel handelaars rekenen.

Kom zeker eens langs voor een lekker stukje taart van bakkerij Ruette, bakkerij Vangronsveld, bakkerij Smets of voor een lekkere koffiekoek van bakkerij Martinus Dankzij Delhaize Vlijtingen kunnen we lekkere koffie schenken en een verse sandwich aanbieden.  Ook Thuismarkt Hardy heeft gezorgd dat er wat lekkers en gezond geserveerd wordt … heerlijke, verse aardbeitjes !

Het wordt mooi weer dus we zullen de tuin omtoveren tot een terrasje met een speelhoekje voor de kids.  Dankzij Sempertex kunnen we rekenen op de decoratie om er iets heel feestelijks van te maken.

Toch moet ik toegeven dat ik nu toch wel wat nerveus word … ons eerste echt event voor jongdementie. En dan heeft de pers ook nog gebeld om even langs te komen ! Ik denk dat ik mij ga voornemen om te genieten samen met mijn prachtig “Over de Brug” team die zo hard meegewerkt hebben om dit event te verwezenlijken. Ik ben nu al trots … wat ook het eindresultaat zal zijn !

Thanks Team !