Ga naar de inhoud

Jerry’s Labyrint

Vandaag waren we weer present bij Jerry’s Labyrint. Op voorhand altijd wat overleggen over het thema voor de decoratie. Afspreken wie wat moet meebrengen… dat is ondertussen routine geworden.

Maar wanneer we dan aankomen blijkt dat het koffie apparaat vergeten is, dat er geen goede inschatting van tijd werd gemaakt. Er moet niet altijd sprake te zijn van  dementie om iets te vergeten of wat verstrooid te zijn.  Toch staan we tijdig klaar voor wie er nood aan heeft!

Vast op de afspraak zijn Eddy en Sonja. Gewoon even wat gezelschap opzoeken, even wat ventileren en een tasje koffie drinken met een stukje cake!

Daarna krijgen we bezoek van Guy Sillen. Er is wat beeldmateriaal nodig voor de high-tea wandeling, die zij ten voordele van “Over de Brug” organiseren op zondag 18 september in Bilzen. Graag wordt er geluisterd naar de verhalen want ondertussen zijn ook Karel en Monique even binnengekomen, met ook hun vragen en nood aan een luisterend oor. En dan mogen we Karel zijn geschreven blogje over hun “Wall of fame” in première voorlezen aan de aanwezigen. We worden er allemaal stil van … De komende dagen zien jullie hem zeker verschijnen in onze blog.

Wanneer iedereen weer vertrokken is, is het tijd voor ons om op te ruimen en terwijl wat dingen te bespreken. We delen plannen en dromen en koesteren hoop dat onze maatschappij voldoende kan veranderen om ook mensen met dementie een plaatsje te geven.

-Saskia –