Ga naar de inhoud

It was fun …

Donderdag was het dan eindelijk zover. Hier hebben we lang naar uitgekeken. Een project uitwerken is 1 ding, het in praktijk omzetten is vaak veel moeilijker. Gezonde stress kwam de dagen voordien opsteken, maar soms ook twijfels … Wat als ? Een vraag die vaak de kop kwam opsteken, totdat ik in mijn hoofd besliste om gewoon te genieten en alles aan te pakken met die portie energie die ons als team samen had gebracht. Samen hebben een hele weg afgelegd en we zijn niet van plan om zomaar te stoppen.

De dag voor onze indoortraining hielden we toch voor de zekerheid een “algemene repetitie”. Al wisten we dat het zowiezo anders zou verlopen dan gepland. Wat ik zag was een team van buddy’s die er helemaal klaar voor waren.  Ze keken er met hart en ziel naar uit en maakten zich absoluut geen zorgen.

Donderdag 18u50 … de eerste sportievelingen meldden zich en langzaam vulde de sportzaal zich met een heel toffe kliek. Het was duidelijk dat ze in de afgelopen tijd enorm naar elkaar toegegroeid waren. Het was prachtig om te zien en Chris Van Gerven verdient zeker en vast een pluimpje met hetgene zij hier reeds voor deze mensen betekent heeft ! Chapeau !

We stelden ons kort voor en dan was het kennismaken met het oefenparcours. De spinningfietsen, de koersfiets, de loopband, de leggpress, de gewichten, het krachtparcours, de evenwichtsbal, … alles werd grondig uitgetest.  Wat mij vooral opviel was dat ook nieuwe dingen niet uit de weg gegaan werden, al was de loopband een hele uitdaging. Maar met de hulp van hun partner of buddy werd het beoogde doel bereikt. En daar doen we het voor … af en toe eens uit die comfortzone komen. Af en toe eens grenzen verleggen. Af en toe eens out of the box denken. Af en toe eens over de brug komen. Maar altijd met plezier blijven bewegen …

Er werd gezellig afgesloten met een gezonde snack … en ik heb de afgelopen dagen nog vaak kunnen nagenieten van deze leuke avond. Dit proeft naar meer !