Ga naar de inhoud

Het mooiste maak je samen …

De volgende stap voor de realisatie van onze bewegings- en belevingstuin is gezet.  Dankzij Vandersanden kregen wij een donatie van straatklinkers om een veilig pad en beweegplaats te maken binnen onze tuin.  Op hun logo staat een prachtige quote : het mooiste maak je samen ! En ik geef hen 200% gelijk. Samenwerken is de sleutel om mooie dingen te realiseren, om verandering te brengen, zonder met afgunst te kijken wat een ander doet, welk krediet hij of zij hiervoor krijgt ! Neen, gewoon samen op pad om dat kleine of grote verschil te maken.

Ik sta er versteld van, vanaf het moment dat ik het woord belevings- en bewegingstuin heb uitgesproken, hoeveel hulp ik al aangeboden gekregen heb. Dank je wel, Anja, dat je ons project hebt voorgelegd bij Vandersanden en bij Boonakker bvba. Deze gesprekken hebben veel veranderd in de realisatie van onze tuin voor de komende weken. Naast een veilige locatie zal er een rustgevende omgeving gecreëerd worden, waar gezellig samenzijn met lotgenoten, waar tuinieren op maat, mogelijk zal zijn.

Wil jij weten welk tuinmateriaal we nog kunnen gebruiken ? En wil je ons hierbij steunen ? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar : info@overdebrug.be