Ga naar de inhoud

Goede voornemens …

Goede voornemens … we hebben ze meestal allemaal bij de start van een nieuw jaar.  Dit jaar maakte ik er geen.  Ik deed een wens.  Een wens dat het dit jaar voor iedereen beter zou mogen gaan.  Dat we terug met elkaar leuke activiteiten mogen doen zoals wandelen, zingen, schilderen, sporten, …  Maar vooral dat we elkaar niet meer zo moeten missen !

Vandaag kreeg ik een foto van Eddy doorgestuurd : Sonja op de loopband !  Hij had haar een loopband cadeau gedaan en ik herkende die lach …  de lach van Sonja als ze op de loopband mocht stappen.  Daarbuiten was er weinig interactie, maar op de loopband werd Sonja haar mooie, blije ik !

Door de Coronamaatregelen komen we al een hele tijd niet meer samen en moeten we dingen als dit missen, kunnen we weinig met elkaar delen.  Onlinesessies zijn nu immers niet ideaal voor mensen met jongdementie. 

Maar we hopen dat alles snel beter wordt, want helaas staat er geen pauzeknop in het ziekteproces van jongdementie… verloren tijd kan niet ingehaald worden.