Ga naar de inhoud

Een genevertje voor “Over de Brug”

Wat doe je als je uitgenodigd wordt op een Kerstmarkt in de buurt om jongdementie in beeld te brengen en je dan ook nog het goede nieuws krijgt dat het “Over de Brug” project gekozen wordt als goed doel van de Kerstmarkt?  Wel, dan spring je een gat in de lucht ! Dankzij de Kerstmarkt in Vlijtingen krijgen we extra kansen om van 2020 een prachtig werkingsjaar voor mensen met jongdementie te maken.  We sloegen de handen in elkaar om leuke geschenkjes in elkaar te steken om te verkopen op de Kerstmarkt.  

Met een kerstmarkt verwacht je vriesweer, sneeuw, … maar dat was helaas niet het geval. Integendeel : kil en gietende regen ! Gelukkig hield dat de mensen niet thuis en mochten we heel wat mensen met trots vertellen over ons project jongdementie.  Er gingen weer wat nieuwe deuren voor ons open, die we zeker in de toekomst zullen binnen treden.  Ook onze verkoop kende een succes … we moesten geen pakjes meer terug huiswaarts nemen … alles verkocht !

Binnen enkele weken zullen we te weten komen in een officiële bekendmaking wat de geneverbar opgebracht heeft … we zijn benieuwd maar vooral heel dankbaar voor de lieve ontvangst en steun die we van Vlijtingen kregen tot nu toe. Jullie zijn TOP !