Ga naar de inhoud

De cirkel is rond …

De cirkel is rond … Deze woorden hoorde ik de laatste tijd heel vaak van Saskia. Er wordt gezegd dat je na het verlies van een dierbare alles 1 keer alleen moet doorgemaakt hebben. Zo is de keuze van de locatie van de Memory Walk, niet random gekozen …

Op 7 april is het 1 jaar geleden dat Jerry zijn laatste wandeling maakte.

Na een jaar  van hard trainen, van niet meer kunnen wandelen door een zware infectie naar trainen voor 10 km om jongdementie op de kaart te zetten, om jongdementie te laten zien dat we ons niet gewonnen gaven hadden we geen andere keuze dan toe te geven dat het een ongelijke strijd was. Ook Corona heeft ons zoveel kansen afgenomen.

We zijn het Jerry verschuldigd om deze wandeling te maken. Net zoals we dit verschuldigd zijn aan de mensen die in ons geloofden en de mensen die ons project financieel steunden. Lieselot, we moesten aan jou niets vragen. Ik vergeet onze bezoekjes voor Jerry zijn schoenen bij jullie nooit!

Jerry startte in 2018 zijn “Over de Brug” carrière aan de Paalse Plas. En hier zal ze ook ´eindigen´. 

Waar wij ook gaan of staan, hij zal altijd bij ons zijn , hij is gewoon een deel van ons. En vergeten doen wij hem nooit! Maar dit wordt een mooi eerbetoon aan zijn hobbelig parcours van jongdementie. Wij hopen dan ook dat we jullie talrijk mogen ontmoeten op 18 april aan de Paalse Plas om op gepaste wijze afscheid te nemen van Jerry. 

Saskia en Thibau