Ga naar de inhoud

Bouwbedrijf Mommen viert feest en wij krijgen de cadeautjes !

Het afgelopen jaar heeft Rick de Leeuw al meermaals onze buddywerking voor mensen met jongdementie in de kijker gezet bij organisaties en bedrijven. Zo werd onze buddywerking voorgesteld aan het familiebedrijf Mommen dat zijn 75 Jarig bestaan vierde.  Zij gaven een groot feest om dit te vieren, maar kozen ervoor om geen cadeautjes in ontvangst te nemen. In plaats daarvan deden zij een warme oproep om een donatie te schenken voor ‘Over de Brug’. 

Ik, die meestal wel altijd iets te vertellen heeft, was sprakeloos toen wij het bedrag in ontvangst mochten nemen : 6630 € !! Zesduizend zeshonderd dertig euro met liefde geschonken om met leuke activiteiten, uitstapjes, … het verschil te maken voor mensen met jongdementie en hun mantelzorgers. Dromen en wensen zullen niet enkel genoteerd worden, maar ook uitgevoerd kunnen worden. 

Blijf zeker onze avonturen volgen … want ik ben ervan overtuigd dat er een heel deel in het verschiet liggen.

Heb jij jongdementie? Heeft je partner, mama of papa jongdementie? Ken je iemand in je omgeving met jongdementie? Neem dan zeker contact met ons op om met lotgenoten, mantelzorgers en buddy’s fijne momenten te creëren voor elkaar.

DANKJEWEL om samen met en voor ons het verschil te maken !