Ga naar de inhoud

12 uren op de loopband … schrijf je nu in !

Hier is dan het “wordt vervolgd” … Dankzij de hulp van Ruben is ons online inschrijfdocument in de running! Dikke mercie, Ruben ! Toch wel fijn dat er steeds wel iemand ter hulp schiet wanneer we het nodig hebben …

Zoals we het in het vorige blogje mee deelden : we hebben als doel geld in te zamelen voor het Brain Adventure Team en ons project “Over de brug”, waar we bewegen en sporten aanbieden voor mensen met jongdementie.

Brain Adventure Team, of kortweg het BA-team, is een Team dat wil laten zien welke grenzen mensen met jongdementie nog kunnen verleggen … Begin september start hun avontuur, net als een aantal jaar geleden met de “Beklimming van de berg Alzheimer” … deze keer worden het de Alpen. Wil je hun avonturen en project volgen : https://www.brainadventureteam.com/

Over de brug : bewegen en sporten staat centraal, maar ook crea en muziek durven we ook al eens in te schakelen. Een tijdje geleden kwam vakantie ter sprake, en we staan er niet bij stil dat dit niet altijd evident is voor mensen met jongdementie en hun familie. Dus hebben we nu het idee om er eens een weekendje op uit te trekken, allemaal samen. En hier hebben we wat centjes voor nodig en dus ook jullie hulp ! Voor slechts 5 euro mag je 15′ komen wandelen of lopen (je mag natuurlijk ook veel meer reserveren) en steun je deze 2 projecten !

GEEN EXCUSES : Kan je niet lopen, wandel. Kan je niet wandelen, supporter. Ken je niemand om voor te supporteren, kom iets eten of drinken. Heb je geen tijd om iets te eten of te drinken, steun ons dan met een kleine donatie … want iedereen kan helpen … ook JIJ !