Ga naar de inhoud

1

Vandaag is het een jaar geleden dat we het startshot gaven voor ons “Over de Brug” project.  Die dag was de start van een droom, een droom om mensen met jongdementie een stem te geven, te laten sporten, er zijn voor elkaar …

Langzaam maar zeker groeien we.  We hebben nog veel te verwezenlijken,  nog veel te leren, nog een lange weg te gaan.  Maar we blijven gaan en we blijven zoeken naar mogelijkheden en kijken niet naar de belemmeringen.

15 september 2018 … wat was ik blij met de opkomst van Jerry, zijn familie, zijn vrienden, zijn werkmakkers, … zonder hen was er geen startevent geweest.  Wat ben ik blij dat zij die dag lieten zien dat ze achter ons project stonden.  Het was een zonnige dag, net als vandaag … en vandaag bloeiden er weer enkele mooie ideetjes in mijn hoofd.  Neen, dit project geef ik nooit op !

Een jaar later kijken we terug op heel fijne activiteiten, met een lach en kippevelmomenten, met mensen die ons mooie momenten schonken, onvoorwaardelijk!

Toch sta ik er ook bij stil dat er achter deze fijne momenten, een harde realiteit schuilt … een jaar later … voor velen in onze groep is niets meer hetzelfde als een jaar geleden. Jongdementie slaat hard toe, ook al wordt er alles gedaan om dit tegen te gaan … hoe dan ook zal jongdementie het winnen van deze prachtige mensen ! Wat word ik hier boos van !  Maar met boosheid komen we nergens, het neemt enkel onze energie weg dus dan kiezen we voor actie.

Het komende jaar gaan we proberen nog een beetje meer te betekenen in de wereld van jongdementie in Limburg … ik hoop dat we op veel steun mogen rekenen !

Graag deel ik enkele beelden die mijn hart raakten het afgelopen jaar  …

15 september 2018
De favoriete loopband …
Nooit alleen …
Always by my side …
Dank je wel Chantal, voor je lieve aanwezigheid …
Respect …
De kracht van dieren …
XXX…
12 uren op de loopband …
Een kaarsje branden voor iedereen die het nodig heeft …