Ga naar de inhoud

Memory stones

Afscheid nemen … hoe doe je dat ? Hoe moeten we verder zonder diegene die deel uitmaakte van onze hechte vriendengroep en die zoveel voor ieder van ons betekende ?

We zochten naar een manier om afscheid te nemen, zonder te vergeten … via onze Memory Stones.

Mocht je zo een steen vinden, laat gerust een berichtje achter op onze Facebookpagina of op onze Instagram.

Je steunt met je berichtje de familie en helpt mee om de minder gekende problematiek van jongdementie onder de aandacht te brengen.

We sturen je graag een “vergeet-ons-niet” sleutelhanger op als dank.

Deze personen hebben voor altijd een plaatsje in onze harten:

  • Jerry (+07/04/2021)
  • Erwin (+24/06/2022)
  • Carine (+18/09/2022)
  • Monique (+02/09/2023)

#stenenvoorjerry

Op 7 april 2021 overleed Jerry. Wij zullen hem nooit vergeten… En om ons verdriet een plaatsje te geven, laten we op onze wandelingen mooie stenen achter met de url van overbrug.be op. 

Je steunt met je berichtje de familie van Jerry en helpt mee om de minder gekende problematiek van jongdementie waar hij dagelijks mee te maken had onder de aandacht te brengen.

#stenenvoorcarine

Op 18 september 2022 verloor Carine de strijd tegen kanker. Onze medebezieler en buddy van het eerste uur laat heel veel warmte achter in de harten van ieder van ons. Regelmatig laten we een steen achter om te laten zien dat we nooit willen vergeten.

Lieve Carine, dank je wel voor het verschil dat je maakte voor onze mensen met jongdementie en hun mantelzorgers.

 

#stenenvoormonique

Op 2 september namen we afscheid van een prachtig persoon, echtgenote van Karel en liefste mama van Laura. Het bericht dat ze er niet meer was, kwam hard aan bij velen, maar mooie herinneringen vullen ons hart met warmte als het verdriet ons overvalt. Haar onvergetelijke lach, haar kilometers op de duofiets, het gegibber tijdens het moment met de parachute, haar liefde voor ABBA. 

Lieve Monique … de memory Stones met jouw naam zullen laten zien dat we je nooit vergeten .